020 73 71 662 | Van Woustraat 35 Amsterdam info@verandawellness.nl

Ervaar het effect van een Thaise massage in Amsterdam

Dankzij een heerlijke Thaise massage bij Amsterdam zult u gegarandeerd genieten. Deze techniek zorgt al duizenden jaren voor verlichting van stress en het reduceren en voorkomen van allerlei fysieke klachten. Dit gebeurt dankzij een unieke combinatie van acupressuur en deep tissue massage. Bij ons boekt u al een massage vanaf slechts 35 euro. U zult gegarandeerd ontspannen, fit en gerevitaliseerd huiswaarts keren. Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen en waarom iedereen voordelen van onze massage ervaart.

De techniek van onze Thaise massage voor Amsterdam uitgelegd

Onze masseuses zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Thaise massages. Dit betekent dat u profiteert van de voordelen die diepe weefselmassage en acupressuur u bieden.
  • Acupressuur Acupressuur is vergelijkbaar met acupunctuur, alleen worden in plaats van naalden de vingers gebruikt. Door op zoek te gaan naar blokkades in energiebanen in het lichaam en deze vervolgens weg te masseren, zal de optimale energiestroom worden hersteld en zult u zich fitter, levendiger en energieker voelen.
  • Deep tissue massage De diepe weefselmassage (of deep tissue massage) pakt het dieper gelegen weefsel en bindweefsel in uw lichaam aan. Door dit goed te masseren zult u soepeler worden en worden spanning en pijn in spieren en gewrichten weggemasseerd.
De combinatie van deze twee technieken zorgt voor een unieke uitwerking van onze Thaise massage voor Amsterdam. Veelvoorkomende problemen als stijve spieren en gewrichten, hoofdpijn, nek- en rugpijn en een vermoeid gevoel kunnen effectief worden aangepakt. Combineer dit met het gegeven dat u ook volledig zult ontspannen en helemaal tot rust zult komen en u weet zeker dat u als een herboren mens bij ons de deur uitgaat.

Een heerlijke, lange massage tegen scherpe prijzen

Bij ons kunt u een Thaise massage vlakbij Amsterdam boeken tegen zeer scherpe prijzen. U hebt de keuze uit een massage van 30 minuten, 60 minuten of maar liefst 90 minuten, tegen een prijs van respectievelijk 35, 60 of 90 euro. Een heerlijk kopje organische thee en behandeling met zelfgemaakte, ontspannende massageolie zijn bij de prijs inbegrepen. Een goed gesprek is dit ook, al kunt u natuurlijk ook even heerlijk zwijgen of de ogen dicht doen. Via ons telefoonnummer 020- 737 1662 kunt u uw Thaise massage bij Amsterdam boeken. Wij ontvangen u met plezier.