020 73 71 662 | Van Woustraat 35 Amsterdam info@verandawellness.nl

Een Thaise massage voor ontspanning en energie

 

Elke cultuur heeft zo zijn eigen rituelen voor maximale ontspanning. Al duizenden jaren ervaren mensen in Thailand de effecten van deze intensieve, maar ontspannende massagevorm.

In de laatste eeuwen heeft de massage zich verspreid over de hele wereld en maken steeds meer mensen kennis met de heerlijke effecten die deze heeft op het lichaam en de geest. Dit is ook zeker iets voor u.

Overal ter wereld laten mensen zich behandelen op de massagetafel om van spanning en stress af te komen. U zult ervaren dat u in een half uur tot anderhalf uur helemaal tot rust kunt komen. Het gejaagde gevoel dat u wellicht ervaart, zal verdwijnen. Een Thaise massage is verkwikkend en zorgt ervoor dat u er weer vol tegenaan kunt. De effecten zijn direct merkbaar, maar kunnen ook zorgen voor een betere nachtrust. Veranda Wellness is gevestigd in De Pijp in Amsterdam.

Thaise massage: ook voor fysieke klachten

Het effect van de massage blijft niet beperkt tot mentale ontspanning en verkwikking. Hoewel veel mensen de massage boeken om even helemaal tot rust te komen en de gedachten leeg te maken, helpt onze Thaise massage ook bij het reduceren en tegengaan van allerlei klachten van fysieke aard.

Door onze drukke levens uit spanning zich vaak ook lichamelijk. Bijna iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn, stramme schouders, een vermoeide rug of zware benen. Wanneer u hier vaker mee te kampen hebt, wilt u daar natuurlijk vanaf komen. Naast uw geest profiteert ook uw lichaam van onze heerlijke massage.

Omdat het diepe weefsel in uw lichaam flink wordt gemasseerd en losgemaakt en blokkades in energiestromen effectief worden aangepakt met acupressuur, zult u zich als herboren voelen. Uw klachten zullen verminderen. Regelmatig masseren kan er zelfs voor zorgen dat de klachten helemaal afnemen.

Wij staan altijd voor u klaar

Onze ervaren masseuses staan voor u klaar om een heerlijke Thaise massage voor u te verzorgen. Bij ons geniet u van een ontspannende, maar intensieve massage met of zonder onze huisgemaakte massageolie. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bellen op 020- 737 1662 of het boekingsformulier op de website invullen.