020 73 71 662 | Van Woustraat 35 Amsterdam info@verandawellness.nl

Ontspanningsmassage Amsterdam

Thaise massage, body scrub & pedicure

Ontspanningsmassage bij Veranda Wellness

Een ontspanningsmassage is een milde en relaxte massage die ten doel heeft lichaam vooral totaal ontspannen te maken. Dit is weer anders dan een traditioneel Thaise massage of bijvoorbeeld een deep tissue massage waar vooral de diepere delen van het weefsel wordt gemasseerd. Een ontspanningsmassage richt zich op ondiepe lagen van het spierweefsel met als hoofddoel het optimaliseren van de doorbloeding en het creëren van totale mentale ontspanning.

ontspanningsmassage bij Veranda Spa
ontspanningsmassage bij veranda Wellness

Wie heeft er baat bij een ontspanningsmassage in Amsterdam?

Een ontspanningsmassage is feitelijke geschikt voor iedereen omdat het een zeer milde vorm van masseren is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een traditioneel Thaise massage waarbij het weefsel veel steviger gemasseerd wordt. Als u kiest voor een ontspanningsmassage zit u altijd goed! Bent u nog nooit in een massage salon binnen geweest? Dan is dit een perfecte massage om mee te beginnen!

Waar kan een ontspanningsmassage mij bij helpen?

Zoals alle massages werkt een ontspanningsmassage geweldig om de doorbloeding van het lichaam te stimuleren. Stijve en pijnlijke spieren kunnen (tijdelijk) verholpen worden. Nek- en schouderklachten kunnen aanzienlijk minder worden. Dit heeft weer effect op het mentale gestel waardoor een ontspanningsmassage zeer geschikt is om ook migraine te verlichten.

Vaak zijn de klachten die deze pijn veroorzaakt door stress. En het beste medicijn tegen stress is weer een goede massage waarbij je even helemaal tot jezelf komt! Bij onze masseuses bent u in de goede, professionele handen.

ontspanningsmassage hot stone
ontspanningsmassage amsterdam

Een massage is een goed begin van een dagje Amsterdam!

Komt u een dag naar onze hoofdstad en wilt u de dag goed beginnen? Een ontspanningsmassage in Amsterdam is een geweldig begin van een weekend in de stad of een dagje shoppen. Wij zijn gevestigd op 3 locaties in het centrum van Amsterdam.

Thaise massage Amsterdam

Thaise massage Amsterdam

Ervaar het effect van een Thaise massage in Amsterdam Dankzij een heerlijke Thaise massage bij Amsterdam zult u gegarandeerd genieten. Deze techniek zorgt al duizenden jaren voor verlichting van stress en het reduceren en voorkomen van allerlei fysieke klachten. Dit...

Wat is een Thaise massage?

Wat is een Thaise massage?

Wat is Thaise massage? Een combinatie van Acupressure-therapie en Deep Tissue-massagetechnieken, die samen worden gebruikt om de bloedsomloop te bevorderen en de spanning te verminderen. Thaise massage kan de fysieke flexibiliteit vergroten en helpen om...

Thaise massage voor ontspanning en energie

Thaise massage voor ontspanning en energie

Een Thaise massage voor ontspanning en energie   Elke cultuur heeft zo zijn eigen rituelen voor maximale ontspanning. Al duizenden jaren ervaren mensen in Thailand de effecten van deze intensieve, maar ontspannende massagevorm. In de laatste eeuwen heeft de...

Bezoek onze massage salons in Amsterdam

massage salon amsterdam
Nara Wellness

Kinkerstraat 61
020 – 84 63 63 8

Website

wellness amsterdam
Veranda Wellness

Van Woustraat 35
020 – 73 71 66 2

Website

thaise massage amsterdam
Samila Spa

Sarphatipark 12
020 - 73 70 94 2

Website